Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Danske hitmagere udgiver fællesalbum

Til oktober udgiver Klumben og Raske Penge et fælles album, hvor livets kontraster er omdrejningspunkt.

Til oktober udgiver Klumben og Raske Penge et fælles album, hvor livets kontraster er omdrejningspunkt.
Klumben og Raske Penge slog i 2012 igennem med deres kæmpehit "Faxe Kondi". (arkivfoto) Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Faxe Kondi blev hele Danmarks yndlingssodavand i 2012.

Så meget, at det gik over forstanden hos flere danske supermarkeder, som meddelte, at de havde solgt markant flere end tidligere år.

Årsagen skulle formentlig findes hos duoen Klumben og Raske Penge, der hyldede sportsdrikken i de grønne flasker og væltede Danmark med nummeret "Faxe Kondi".

Mange fans ville gerne have mer' og mer' musik. Og det får de nu.

Duoen udgiver nemlig - syv år efter gennembrudshittet - deres første fælles album under titlen "Livet", som udkommer på LP.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

- Det er en reggaeplade. Ikke et eller andet, der er smart og oppe i tiden. Bare en god plade i den genre, vi elsker og som har ført os sammen og ud i verden, udtaler Klumben i pressemeddelelsen.

Ifølge de to hitmagere er det livet og kontrasterne, der er omdrejningspunktet på det kommende album.

- Vi udgiver en LP med 12 sange om håb, kamp og kærlighed. Om svære valg, om døden og selve livet. Det sure, det søde og det pinlige. Og om hvad fanden, der er galt med det, der før var fint, lyder det.

Albummet "Livet" udkommer fredag den 25. oktober.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.