Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Dansk seriestjerne er blevet far til en lille pige

Kenneth M. Christensen er blevet far igen - denne gang til en lille pige.

Kenneth M. Christensen er blevet far igen - denne gang til en lille pige.
Kenneth M. Christensen er blevet far igen. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Det bliver en sommer med mindre søvn, bleskift og masser af gåture med barnevognen for seriestjernen Kenneth M. Christensen.

Han er nemlig netop blevet far igen - denne gang til en lille pige. Det afslørede han søndag i et opslag på Instagram.

I forvejen har skuespilleren og hans kæreste, Johanne Windeløv, sønnen Walter på tre år.

- Lørdag nat den 08.06.2019 vil for altid være helt speciel, jeg har sgu fået en lille pige!! Hun er det smukkeste, og som det kan ses, er hun allerede glad for sin fars næse, skriver skuespilleren i et opslag på Instagram, hvor han ligger sammen med sin lille datter.

- Johanne var den sejeste ved hendes fødsel, og jeg bøjer mig i støvet for alle mødre.. kærlighed er det vigtigste og største, der findes, skriver Kenneth M. Christensen.

Kenneth M. Christensen brød for alvor igennem i DR-serien "Arvingerne", men har også fået store roller i serier som "Kriger", "Gidseltagningen" og "Den som dræber - Fanget af mørket".

Se opslaget her: https://www.instagram.com/p/Byw74n8BOAn/

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.