Dansk rapstjerne indtager Grøn til sommer

Rapperen Kesi er på plakaten, når koncertkaravanen Grøn tager rundt til otte danske byer til sommer.

Rapperen Kesi er på plakaten, når koncertkaravanen Grøn tager rundt til otte danske byer til sommer.
Den danske rapper Kesi bærer det borgerlige navn Oliver Kesi Chambuso. Foto: Mathias Bojesen/Ritzau Scanpix
De seneste år har der været fuld fart på for Kesi, der med hits som "Følelsen" og "Mamacita" har toppet de danske hitlister.Den 26-årige Nørrebro-rapper har allerede sat sit tydelige præg på dansk hiphop og grime, og til sommer skal han optræde, når Grøn-karavanen tager rundt i landet for 37. gang.
Det oplyser Grøn i en pressemeddelelse.Og når Kesi går på scenen, bliver det både med numre fra bagkataloget og med nyt materiale.- På Grøn bliver det en fed blanding af nye sange og gamle sange - måske nogle helt nye sange - så publikum kan forvente sig en sindssyg fed fest med en masse energi, hvor man kan slippe sig fri sammen med mig, siger Kesi i pressemeddelelsen. Det fulde program til Grøn er ikke afsløret endnu, men i sidste uge kom det frem, at den danske hitgruppe Scarlett Pleasure også vil optræde, når koncertkaravanen besøger otte byer i uge 29 og 30.Første stop er Amager 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter søndag den 28. juli i Valby. /ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.