Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Dansedommer har gennemgået vellykket hjerteoperation

Britt Bendixen har gennemgået en vellykket dobbelt bypass-operation. Hun forventer at danse om to måneder.

Britt Bendixen har gennemgået en vellykket dobbelt bypass-operation. Hun forventer at danse om to måneder.
Dansedommer Britt Bendixen har gennemgået en vellykket hjerteoperation og forventer at kunne danse igen om to måneder. (arkivfoto) Foto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix

Det kom som en kedelig overraskelse for mange fans af "Vild med dans", da det i juli kom frem, at dommer Britt Bendixen skulle gennemgå en større hjerteoperation.

Dermed kommer hun ikke sidde i dommerpanelet i efterårets udgave af det populære TV2-program.

Nu fortæller dommeren i en mail, der er udsendt af TV2, at hun har gennemgået en vellykket operation.

- Rigshospitalet fik et afbud, som jeg blev tilbudt. Min dobbelte bypass-operation er nu vel overstået, og alt er gået lige efter bogen, siger Britt Bendixen til TV2.

Den 77-årige dansedommer tilbragte den første uge efter operationen på Rigshospitalets hjerteafdeling. Herefter tog hun et 10 dages langt rekreationsophold.

- Det er en stor operation, og det har været en voldsom omgang, men jeg får det bedre og bedre for hver dag, der går, så jeg forventer igen at kunne danse fandango om godt og vel to måneder, siger Britt Bendixen.

Hun takker samtidig for de mange hilsner, hun har modtaget.

Britt Bendixen har været dommer i samtlige sæsoner af "Vild med dans". Men grundet hendes hjerteoperation har TV2 været nødsaget til at foretage en udskiftning ved dommerbordet.

Hvem, der skal udfylde Bendixens plads i dommerpanelet i efterårets 16. udgave af "Vild med dans", er endnu ikke offentliggjort.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.