Casper Christensen indtager Hollywood med knytnæve i ansigtet

Casper Christensen spiller med i Hollywood-komedien "The Hustle", der har Oscar-vinder i hovedrollen.

Casper Christensen spiller med i Hollywood-komedien "The Hustle", der har Oscar-vinder i hovedrollen.
50-årige Casper Christensen er sammen med Frank Hvam skaberen bag Klovn-serien. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

De fleste får sig nok lidt af et chok, når de ser traileren til den kommende Hollywoodfilm "The Hustle" med stjerneskuespillerinden Anne Hathaway i hovedrollen.

Den danske komiker Casper Christensen dukker nemlig overraskende op midt i traileren til filmen.

I det glamourøse klip sidder han iført jakkesæt i en bar, imens han giver Hathaway et guldarmbånd på håndleddet, som han fortæller koster 500.000 dollar.

Senere i traileren får han en knytnæve svunget i ansigtet af den australske skuespillerinde Rebel Wilson.

Det er dermed en chance for at komikeren, der senest har været aktuel i de nye "Klovn"-afsnit, står overfor lidt af et gennembrud i USA, hvor filmen får premiere til maj.

"The Hustle" er en genindspilning af komedien "Fræk, frækkere og frækkest" fra 1988 med de aldrende Hollywoodstjerner Steve Martin og Michael Caine.

36-årige Anne Hathaway har tidligere vundet en Oscar for bedste skuespillerinde i en birolle i filmen Les Misérables.

Flere vil nok også huske hende fra sin rolle som catwoman i Christopher Nolans batmanfilm "The Dark Knight Rises" eller som assistenten til Meryl Streep i filmen "The Devil Wears Prada".

Se traileren her: https://www.youtube.com/watch?v=_j5hwooOHVE

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.