Bookmakere er sikre: Han vinder X Factor

Bookmakeren Unibet vurderer Benjamin Rosenbohm til at være storfavorit i fredagens X Factor-finale.

Bookmakeren Unibet vurderer Benjamin Rosenbohm til at være storfavorit i fredagens X Factor-finale.
Benjamin Rosenbohm, Live Vogel og Kristian Kjærlund har ikke på noget tidspunkt stået i X Factor-farezonen. Nu er de i finalen. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

De er tre deltagere tilbage, og fredag aften skal de kæmpe om X Factor-trofæet, når finalen synges i gang i Forum Horsens.

Lars Ankerstjerne har 15-årige Live Vogel og 16-årige Benjamin Rosenbohm med i finalen, imens Thomas Blachman går ind til finalen med 23-årige Kristian Kjærlund.

Hos bookmakeren Unibet er de ikke i tvivl om, hvem der tager sejren.

- Det gør Benjamin. Det vil komme meget bag på os, hvis han ikke tager sejren. Vi er så sikre, som man nu kan blive, når noget er overladt til en masse seerstemmer, siger pressechef Per Marxen.

Kristian Kjærlund og Benjamin Rosenbohm har imponeret dommerne ved hvert liveshow, og hos bookmakerne har de to også været sikre favoritter hver gang. Ifølge Per Marxen har de noget helt specielt, der gør, at de skiller sig ud.

- Vi har haft Benjamin som favorit helt fra starten. Men der er to heste i det her: Kristian og Benjamin. De to har ligget deroppe i en liga for sig selv. Men Kristian skal godt nok steppe op, hvis han skal overhale i sidste øjeblik.

- Benjamin er det der kæmpemæssige musikalske talent. Alt han rører ved, bliver musik. Han er musiknørd på den gode måde. Blachman har jo også fortalt, at han tror, at Benjamin har mere at give af. Og det må vi gå ud fra, han kan forløse i finalen.

- Kristian er også en ekstremt dygtig sanger, men Benjamin har lige det ekstra "x-factor". Live er dygtig, men hun mangler en eller anden form for power hos seerne, siger Per Marxen.

Gennem årene har der dannet sig et billede af, at kategorien med sangere under 23 år eller grupper med unge deltagere kategorisk klarer sig godt. Det genkender Unibet.

- Der har været tradition for det de andre år. Det har aldrig været en hæmsko at være en rigtig dygtig ung sanger i det her program. Og det er bare endnu en faktor, der spiller til Benjamins fordel, siger han.

Per Marxen fortæller, at noget tyder på, at Kristian Kjærlund kan vinde stemmer på at have Thomas Blachman som mentor.

- Blachman, der har været dommer længe, har et godt brand. Det kan være en fordel at have ham som mentor. Og det skal man også kigge på, for det er alle de der små faktorer, der spiller ind, siger han.

Også hos spiludbyderen Danske Spil peger man på, at Benjamin Rosenbohm løber med sejren. Han giver således pengene 1,45 gange igen, mens Kristian Kjærlund giver 3,50, og Live Vogel giver 7,50.

Vinderen af X Factor findes fredag aften klokken 20.00 i Forum Horsens. Det bliver vist på TV2.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.