Blachman og hans forlovede udgiver album sammen

Den garvede X Factor-dommer har produceret et album for sin forlovede, Julia Werup.

Den garvede X Factor-dommer har produceret et album for sin forlovede, Julia Werup.
Thomas Blachman er bedst kendt som dommer i "X Factor". Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

I "X Factor" hjælper Thomas Blachman håbefulde artister med at slå igennem som sangstjerner, og hjemme i privaten giver den garvede jazzmusiker også gerne en hjælpende musikalsk hånd med.

Til maj udkommer hans forlovede, Julia Werup, nemlig med et nyt spoken word-album, som Thomas Blachman har produceret.

Det oplyser pladeselskabet A:larm Music i en pressemeddelelse.

Den 31-årige svenske digter og sangerinde Julia Werup har selv skrevet teksterne til albummet, men hun har lavet musikken i samarbejde med Thomas Blachman, som blandt andet spiller trommer.

Om pladen siger Julia Werup:

- Jeg elsker øjeblikket, hvor ordet og musikken finder hinanden. Teksterne får et helt andet sprog sammen med musikken.

- Samarbejdet med Blachman var ikke planlagt, men skete bare. Måske var der en lyst til at mødes i en anden verden? Thomas har jo ikke lavet i musik i lang tid, så jeg må have haft en god indflydelse på ham, siger hun i pressemeddelelsen.

56-årige Thomas Blachman blev forlovet med Julia Werup i december. Parret mødte hinanden på en jazzklub, og for nylig afslørede de, at Julia Werup venter en søn, som forventes at komme til verden til september.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.