Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Birgit Aaby efter omdans: Jeg er lidt tungere i røven

Iværksætteren Birgit Aaby røg i omdans mod Anne Dorte Michelsen. De har alderen til fælles.

Iværksætteren Birgit Aaby røg i omdans mod Anne Dorte Michelsen. De har alderen til fælles.
Løvens hule-kendis Birgit Aaby og Frederik Nonnemann røg i omdans i "Vild med dans". Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Fredag aften var det alvor for de 12 "Vild med dans"-par. Modsat sidste fredag, hvor alle par var fredede, skulle der nemlig stemmes en nydanser og en professionel partner hjem.

I den såkaldte dødsbanan, hvor parrene samler sig i en række på gulvet, kunne iværksætteren Birgit Aaby se den ene efter den anden af sine konkurrenter ånde lettet op, da de blev råbt op af værtinderne Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller, fordi de var stemt videre af seerne.

Da der til sidst var tre par tilbage, hvoraf to skulle i omdans, kunne hun kun lukke øjnene og håbe, hendes navn ville blive råbt op.

- Det er det mest forfærdelige. Man står tre tilbage, og man tænker bare, "Bare det er mig, bare det er mig". Men det var så ikke mig, siger Birgit Aaby.

Hun røg nemlig i omdans mod sangerinden Anne Dorte Michelsen. Seerne valgte i sidste ende at beholde iværksætteren i konkurrencen, men oplevelsen har sat sine spor.

- Jeg er meget spændt på, hvordan det bliver næste uge, om jeg kan lægge det bag mig, eller om det bare bliver endnu værre, siger Birgit Aaby, der danser med den professionelle danser Frederik Nonnemann i programmet.

Anne Dorte Michelsen var med sine 61 år alderspræsident i årets "Vild med dans". Nu er det den 51-årige Birgit Aaby, der er den ældste af deltagerne. Hun kan godt mærke, at hun har flere år på bagen end sine konkurrenter.

- Uanset hvordan man vender og drejer det, så er jeg bare 20 år ældre end alle de andre. Så Frederik har mere at kæmpe med. Jeg er lidt tungere i røven, sådan er det bare. Derfor skal vi arbejde lidt hårdere, fortæller Birgit Aaby.

Hendes partner medgiver, at det er mere udfordrende, jo længere man kommer op i årene.

- Det er bare sværere, når man ikke er midt i 30'er eller under. Når man er yngre, ved man ikke, hvad skader betyder endnu. Jo ældre man bliver, jo mere skal man passe på med sin krop og komme ind i en motionsrytme, siger han.

På fredag skal Birgit Aaby og Frederik Nonnemann danse quickstep. "Vild med dans" sendes på TV2 klokken 20.00.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.