Anne, Sanne og Lis indtager Grøn: Vi lover gang i den

De tre garvede sangerinder Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen skal med på koncertkaravanen Grøn.

De tre garvede sangerinder Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen skal med på koncertkaravanen Grøn.
Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen skal spille på Grøn 2019. Foto: Axel Schütt/Ritzau Scanpix

Det er i den grad erfarne kræfter, der tirsdag er føjet til turnéen Grøn 2019.

Der er nemlig tale om de tre sangerinder Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen.

De skal sammen med blandt andet dj'en Kato, hitbandet Alphabeat og rockgruppen Carpark North sørge for underholdningen, når den populære koncertkaravane i år drager ud i landet.

Det oplyser Grøn i en pressemeddelelse.

De tre sangerinder har alle spillet på Grøn før, men det er først gang, de indtager scenen sammen på turnéen.

- Vi glæder os sindssygt meget til at komme med på touren. Selv om vi har været med mange gange, har vi aldrig været der sammen, så vi glæder os helt vildt til at trykke den af, og vi lover, at der bliver gang i den – det er nemlig, det vi kan!, siger de tre sangerinder i pressemeddelelsen.

Også rapperen Kesi og bandet Scarlet Pleasure skal spille på turnéen.

Første stop for koncertkaravanen er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding den 19. juli, Aarhus den 20. juli, Aalborg den 21. juli, Esbjerg den 25. juli, Odense den 26. juli og Næstved den 27. juli, inden det hele slutter søndag den 28. juli i Valby.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.