Anna David afslører: Troede jeg mistede min baby

Den danske sangerinde frygtede, at hun mistede sit barn under sin graviditet, fortæller hun på Instagram.

Den danske sangerinde frygtede, at hun mistede sit barn under sin graviditet, fortæller hun på Instagram.
Anna David er her fotograferet ved Dansk Melodi Grand Prix i 2014. (Arkivfoto) Foto: Flindt Mogens/Ritzau Scanpix

Kort før jul kunne sangerinden Anna David fortælle sine mange fans, at hun var gravid i syvende måned - noget, hun indtil da havde holdt skjult.

En måned senere afslørede sangerinden, at hun havde tilbragt juledagene på hospitalet på grund af komplikationer, og at hun ikke havde lyst til at dele mere om sin graviditet, før hun stod med en baby i armene.

Det gjorde hun i februar, hvor hun blev mor til en lille dreng, men nu fortæller Anna David på det sociale medie Instagram, at hun var bange for, at hun havde mistet barnet under graviditeten.

- Sikke et chok og en hård oplevelse, da jeg troede jeg mistede dig i min graviditet i uge 29. Tak, bare tak, for at du blev inde i hulen, til du var stor nok, skriver sangerinden til et billede af den lille dreng, der nu er knap fire måneder gammel.

Anna David er i forvejen mor til datteren Alba, der er syv år gammel.

Se opslaget her: https://www.instagram.com/p/Byj4HxBgAbs/

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.