Anmeldere: Hitman leverer stadig solid morbid underholdning

Intet nyt er godt nyt i den danskudviklede spilserie Hitman, hvor den seneste udgave får fine anmeldelser.

Den jakkesætsbærende lejemorder, Agent 47, der indtager hovedrollen i spillet Hitman 2, kan stadig.Det danskudviklede spil høster solide anmeldelser fra en række spilmedier verden over.Torsdag fik spillet verdenspremiere, og selv om det er 18 år siden, at man første gang kunne leve sig ind i rollen som skaldet morder, er der fortsat godt med gods i spillet.- Hitman 2 er som en god gryderet: ikke køn, men så fuld af næring, at man ikke kan lade være med at gå væk fra spillet mæt og glad, vurderer spilmediet IGN's anmelder.
Her kvitteres der med karakteren 7,7 ud af ti stjerner og ros til de seks nye hovedmissioner, som spilleren skal udføre.Samtidig mener anmelderen dog, at spillet på mange måder minder om en større udvidelsespakke til udgaven fra 2016, hvor spillet blev relanceret.Hos den danske udgave af spilmediet Gamereactor er der også ros til spillet - men heller ikke her for fornyelse.- Traditionen tro byder hver lokation på ekstremt mange veje til det perfekte mord og inviterer til vidunderlig, morbid kreativitet. Mere af det samme er ikke altid skidt, og det er det i hvert fald ikke her, skriver anmelderen.Denne lancering har været imødeset med en del spænding, da det er første udgave, siden de danske spiludviklere i IO-Interactive i 2017 købte sig fri af deres japanske ejer, Square Enix.Bruddet skete efter flere store fyringsrunder og svigtende tillid fra ejerne.Men det er ikke til at mærke på den seneste udgave af spillet, vurderer spilmagasinet PC Gamer.- Til syvende og sidst føles Hitman 2 sikker, skriver anmelderen.- Det betyder, at denne opfølger ikke byder på meget innovation, men til gengæld er fem af missionerne på niveau med nogle af de bedste i Hitmans lange historie.På Metacritic.com, der samler en række mediers anmeldelser, ligger de forskellige udgaver af spillet til konsoller og computer lige omkring 80 ud af 100 i bedømmelse./ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.