Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Angelina Jolie tvunget til at bo i USA på grund af Brad Pitt

Skuespillerinden Angelina Jolie ville elske at bo i udlandet, men det er ikke en mulighed.

Skuespillerinden Angelina Jolie ville elske at bo i udlandet, men det er ikke en mulighed.
Angelina Jolie drømmer om at bo i udlandet. Men det kan hun ikke. Foto: Peter Nicholls/Reuters

Hvis det stod til Angelina Jolie, så havde hun ikke længere adresse i USA. Hun vil nemlig rigtig gerne bosætte sig i udlandet. Det fortæller hun til Harper's Bazaar.

Men det er ikke en mulighed for skuespillerinden, der sammen med sin eksmand, skuespilleren Brad Pitt, har tre biologiske børn og et adopteret, mens han også har været med til at opdrage de to børn, Angelina Jolie adopterede, før hun mødte ham.

- Jeg ville elske at bo i udlandet, og det vil jeg også gøre, når mine børn er 18 år, siger hun til Harper's Bazaar.

- Lige nu er jeg nødt til at blive der, hvor deres far beslutter, at han vil bo, siger hun videre.

Angelina Jolie og Brad Pitt annoncerede deres skilsmisse i 2016. Der havde de dannet par i 12 år.

Parrets tre biologiske børn tæller Shiloh på 13 år og tvillingerne Vivienne og Knox på 11.

18-årige Maddox, som Angelina Jolie adopterede, da hun var gift med skuespilleren Billy Bob Thornton, er allerede flyttet hjemmefra og læser nu på et universitet i Sydkorea.

Familien tæller også Pax på 15 år og Zahara på 14.

Tidligere har Angelina Jolie sagt om rollen som mor:

- Vi har sikkert alle sammen en idé om - det havde jeg i hvert fald, før jeg fik børn - at for at være en perfekt mor, skal man være et perfekt menneske, men sådan er det ikke. Man skal bare gøre sit bedste og være villig til at sætte barnets behov før sine egne.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.