Amerikanske Travis Scott indtager Roskilde til sommer

Roskilde Festival offentliggør 12 kunstnere blandt andet amerikansk hiphop, dansk pop og amerikansk metal.

Roskilde Festival offentliggør 12 kunstnere blandt andet amerikansk hiphop, dansk pop og amerikansk metal.
Roskilde Festival offentliggør 12 navne til næste års festival. Travis Scott skal spille på Orange Scene Foto: Ida Guldbæk Arentsen/arkiv/Ritzau Scanpix
Den amerikanske hiphopmusiker Travis Scott indtager scenegulvet under den orange teltdug på Roskilde Festival til sommer.Festivalen løfter onsdag sløret for 12 af de 180 kunstnere, der skal optræde på festivalen.Roskildegæsterne kan glæde sig til den amerikanske hiphopper bag megahits som "Goosebumps" og "Butterfly Effect". - Travis Scott er sjælden gæst på vores breddegrader, og da vi spurgte vores gæster sidste år, lå han i top fem over de mest ønskede kunstnere, siger Anders Wahrén, der er programchef hos Roskilde Festival i en pressemeddelelse.
- Så når vi matcher hans aktuelle popularitet med den kunstneriske triumf fra hans nye plade, er vi ikke et sekund i tvivl om, at han kommer til at begejstre en kæmpe menneskemængde med en hiphop-oplevelse ud over det sædvanlige på Orange Scene.Hiphopperen har spillet under dansk himmel før. Han debuterede i Danmark i 2017, hvor han besøgte den fynske festival Tinderbox.Her var moshpits og intergalaktisk autotune ifølge Soundvenues anmelder nøgleord.Ud over den unge hiphop stjerne kommer den danske popgruppe Scarlet Pleasure også forbi. Bandet blev i 2017 kåret til Årets Danske Gruppe ved Dansk Music Award, samtidig modtog de en pris for Årets Danske Hit for sangen "Deja Vu".Popgruppen har tidligere besøgt Orange Scene, det gjorde de i 2016, ligesom bandet også har besøgt både Smukfest og Northside.Det mere hårdtslående publikum kan se frem til det aggressive amerikanske metalband Testament, der blev dannet i 1983.Foruden Travis Scott, Scarlet Pleasure og Testament kommer finske Alma, britiske Blawan, colombianske Ghetto Kumbé og britiske Rival Consoles.Amerikanske Full of Hell & The Body, amerikanske Julia Holter, ecuadorianske Nicola Cruz, britiske Tirzah og amerikanske Parquet Courts er også blandt kunstnerne, som Roskilde Festival har på programmet i 2019./ritzau/

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.