Amerikansk stjernerapper spiller i København næste år

Post Malone turnerer Europa rundt i foråret og skal spille i Royal Arena til marts.

Den amerikanske rapper og sangskriver Post Malone skal spille koncert i København til marts næste år.

Det skriver Live Nation i en pressemeddelelse.

Koncerten skal afvikles i Royal Arena i Ørestaden 2. marts 2019. Ifølge arrangørerne er der tale om den hidtil største koncert, rapperen har spillet i Danmark.

Det er dog ikke lang tid siden, den 23-årige amerikaner besøgte Danmark. Han var et af hovednavnene ved dette års Smukfest i Skanderborg.

Hans optræden i bøgeskoven fik generelt gode kommentarer med fra det danske anmelderkorps.

Post Malone udkom med sit debutalbum, "Stoney", for bare to år siden, men turnerer i øjeblikket rundt med numre fra sit andet album "Beerbongs and Bentleys", der udkom tidligere i år.

Koncerten i Royal Arena, der har plads til godt og vel 16.000 koncertgængere, er bare et stop på en længere runde af stadion- og arenakoncerter, som amerikaneren afholder i foråret.

Billetterne til koncerten sælges fra 12. oktober.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.