Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Opgør på tankstation i Horsens ender med knivstik

En 24-årig mand, som blev stukket med kniv i opgør, er selv i et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet.

En 24-årig mand, som blev stukket med kniv i opgør, er selv i et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet.
Politikommissær opfordrer to mænd til at melde sig selv efter voldeligt opgør i Horsens. (Arkivfoto).

HORSENS: Et opgør mellem to grupper på tankstationen Circle K på Allégade i Horsens endte torsdag aften med knivstikkeri og forsøg på bevidst påkørsel.

Det fortæller politikommissær Jens Møller fra Sydøstjyllands Politi.

En 24-årig mand blev stukket med en kniv, men er ikke mere alvorligt såret, end han fredag kunne møde op til et grundlovsforhør i Retten i Horsens.

Her blev han varetægtsfængslet i fire uger.

Ifølge politiet forsøgte den 24-årige at påkøre to mænd fra den anden gruppe efter knivstikkeriet.

- To grupper mødes i to forskellige biler på tankstationen - formodentlig tilfældigt. De har et eller andet kørende mellem sig. Det gør, at der sker nogle forskellige ting.

- Den ene gruppe angriber den anden, og en person (den 24-årige, red.) bliver tildelt nogle knivstik, da han sidder i den anden bil, siger Jens Møller.

Efterfølgende forsøgte den 24-årige ifølge politiet at køre to mænd fra den anden gruppe ned.

- De må så springe for livet, siger Jens Møller.

Politiet sigter den 24-årige for drabsforsøg, men dommeren i grundlovsforhøret ville "kun" gå med til at varetægtsfængsle ham for grov vold.

Han nægter sig skyldig, oplyser anklagerfuldmægtig Anne Kathrine Bjørklund.

- I retten forklarede han, at han i panik forsøgte at køre væk fra tankstationen, og at han ved et uheld var ved at ramme de to personer, fortæller hun.

Han kærede dog ikke varetægtsfængslingen til landsretten.

De to mænd, som var ved at blive påkørt, vil politiet nu gerne have fat i. Politikommissær Jens Møller oplyser, at politiet har deres navne og adresser, så han opfordrer dem til selv at melde sig.

- Vi kender dem godt. De kan lige så godt melde sig, for vi ved, hvem de er. De er kendt fra det kriminelle miljø i området, siger han.

Politiet har endnu ikke det fulde overblik over, hvor mange der var på stedet torsdag aften fra de forskellige grupper.

- Vi er ikke helt der endnu, hvor vi kan sige, hvor mange der har deltaget, siger Jens Møller.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.