Uheldige sammentræf bag flyaflysning

Vi kan ikke afvise flere uregelmæssigheder

Vi kan ikke afvise flere uregelmæssigheder
Norwegian aflyste afgang fra Aalborg. Arkifvoto: Aalborg Lufthavn

Aflysning af Norwegian-afgange i både Danmark og Norge mandag morgen skete på grund af personalemangel, oplyste flyselskabet i forbindelse med aflysningen.

Men det skyldes ikke, at Norwegian er så skrabet bemandet, at en enkelt sygemelding kan lægge flytrafikken ned, forsikrer Norwegians kommunikationsansvarlige, Daniel Kirchhoff.

- Det er ikke fordi vi har for lidt personale. Det er et sammenfald af uheldige omstændigheder, der har gjort, at vi er kommet i denne her situation, siger han.

Han vil ikke uddybe, hvilke uheldige omstændigheder, der er tale om.

- Aflysningerne skyldes mangel på "crew", og det kan vi kun beklage på det stærkeste, det er klart, fortsætter Daniel Kirchhoff.

I Aalborg Lufthavn blev afgangen til København kl. 8.40 aflyst.

- Vi har en indsat en bus mellem Aalborg og København, men forstår selvfølgelig, at det ikke er et lige så godt alternativ. Kunderne kan få deres penge tilbage eller kontakte os gennem kundeservice, så prøver vi at hjælpe, fortæller Daniel Kirchhoff.

Han kan ikke love, at der ikke kommer flere aflysninger.

- Vi gør alt hvad vi kan for at operere planmæssigt, men ligesom andre flyselskaber kan vi ikke afvise, at der kan komme uregelmæssigheder, siger Daniel Kirchhoff.

Aflysningerne mandag morgen ramte også flere hundrede nordmænd, der strandede i udlandet.

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.