Sprængfarlig Beyoncé viser babybulen frem

Stjernen og rapmogulen Jay Z venter tvillinger. Parret har i forvejen datteren Blue Ivy sammen.

Stjernen og rapmogulen Jay Z venter tvillinger. Parret har i forvejen datteren Blue Ivy sammen.
Jay Z og Beyoncés datter, Blue Ivy, har medvirket på flere af sine forældres respektive numre. Scanpix/Robyn Beck

USA: Senere på året bliver Carter-dynastiet udvidet med to arvinger, når Beyoncé føder sine og rapperen Jay Z’s tvillinger.

Den verdenskendte stjernesangerinde har ikke røbet, hvornår hun er sat til, men offentligheden kan se den spirende babybule vokse og vokse.

Lørdag har den vordende tvillingemor delt et billede og flere videosekvenser på sin Instagram-profil, hvor hun viser babybulen frem.

Iført stiletter, solbriller og en kjole, der smyger sig om babybulen, holder "Love On Top"-sangerinden kærligt om sin mave.

Beyoncé har ikke skrevet nogen tekst til hverken foto eller videosekvenser, men lader billedet og klippene tale for sig selv.

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Beyoncé og Jay Z annoncerede graviditeten på Beyoncés Instagram-profil i februar, hvor hun delte et billede af sin mave.

- Vi ønsker at dele vores kærlighed og lykke. Vi er blevet velsignet to gange. Vi er enormt taknemmelige over, at vores familie vokser med to, og vi takker jer for jeres lykønskninger, skrev "Crazy in Love"-sangerinden.

Den 35-årige sangerinde og den 47-årige rapper har dannet par siden 2002, efter at de udgav deres første nummer, "03 Bonnie & Clyde", sammen.

I 2008 giftede parret sig, og i 2012 kom datteren, Blue Ivy, til verden.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.