Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Munkens Bageri klar til at åbne fredag morgen

Fredag er det mere end 70 timer siden, der har været spor af den rotte, der invaderede butikken i Vestergade, Thisted, mandag morgen

Fredag er det mere end 70 timer siden, der har været spor af den rotte, der invaderede butikken i Vestergade, Thisted, mandag morgen
Bagermester Tage Larsen er lettet over, at han nu igen kan etablere en normal hverdag i såvel butik som brødproduktion efter en turbulent uge. Foto: Diana Holm

THISTED: Hverdagen vender tilbage til Munkens Bageri, Vestergade 59, Thisted, fredag morgen.

Da er det nemlig 70 timer siden, at der har været spor af den rotte, der mandag morgen gik ind ad fordøren til bageriet, hvilket medførte en midlertidig lukning af forretningen.

Indehaver Tage Larsen tilkaldte straks Rentokil, der trods brug af hund, sporingsmiddel og fælder ikke fik held til at fange rotten.

Tage Larsen fortæller, at han har haft besøg af tømrer, elektriker og kloakservice. Meget inventar er skilt ad og samlet igen, men skadedyret er der ikke længere spor af.

Fødevarestyrelsens retningslinjer er, at man kan åbne en forretning igen, når der er gået 48 timer uden skadedyr.

Så nu er butikken desinficeret og klar til at åbne igen.

- Det har været en kedelig omgang, men jeg er glad og lettet over, at jeg nu kan åbne butikken igen. Nu ser vi fremad, og så håber jeg bare, at kunderne kommer igen, siger Tage Larsen.

Der har på intet tidspunkt været spor af skadedyr i produktionen, så derfor har bagermesteren og hans medarbejdere siden tirsdag været i gang med produktionen af brød og kager, der leveres i stor stil til købmænd, hoteller og firmaer i området.

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.