Mads Brügger-film udtaget til fornem filmfestival

Mads Brüggers film "Sankt Bernhard Syndikatet" med Frederik Cilius er udtaget til Tribeca Film Festival.

Mads Brüggers film "Sankt Bernhard Syndikatet" med Frederik Cilius er udtaget til Tribeca Film Festival.
Rasmus Bruun og Frederik Cilius spiller hovedrollerne i Mads Brüggers (billedet) spillefilmsdebut, "Sankt Bernhard Syndikatet". Foto: Scanpix/Dennis Lehmann

Radio24syvs programchef Mads Brüggers spillefilmsdebut, "Sankt Bernhard Syndikatet", er blevet udtaget til årets Tribeca Film Festival, som finder sted i den amerikanske storby New York fra 18. til 29. april.

Det annoncerer United International Pictures i en pressemeddelelse.

Filmen har Frederik Cilius og Rasmus Bruun i hovedrollerne. De to er kendte fra "Den korte radioavis" på Radio24syv, hvor især Frederik Cilius har høstet opmærksomhed for sin karakter, Kirsten Birgit.

"Sankt Bernhard Syndikatet" handler om Frederik, som får overtalt sin gamle kostskolekammerat Rasmus til at bruge sin arv på et forretningseventyr, som går ud på at starte en virksomhed i Kina, hvor de skal avle Sankt Bernhard-hunde og sælge dem videre til velhavere.

Tribeca Film Festival blev etableret af blandt andre den oscarvindende Hollywood-skuespiller Robert De Niro i 2002 for at ære mindet om ofrene for terrorangrebet mod World Trade Center 11. september 2001.

"Sankt Bernhard Syndikatet" får biografpremiere 10. maj 2018.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.