Julie Berthelsen skal giftes

Sangerinden Julie Berthelsen sagde ja til kæresten, Minik Dahl Høegh, da han gik på knæ under parrets ferie

Sangerinden Julie Berthelsen sagde ja til kæresten, Minik Dahl Høegh, da han gik på knæ under parrets ferie
Sangerinden Julie Berthelsen skal giftes med sin kæreste, Minik Dahl Høegh. Arkivfoto: Scanpix/Sophia Juliane Lydolph

KENDTE: Det er væltet ind med lykønskninger til sangerinden Julie Berthelsen i løbet af natten.

Lørdag aften afslørede den 38-årige radiovært, at kæresten, Minik Dahl Høegh, var gået på knæ og havde sat en forlovelsesring på hendes finger.

En af de mange gratulanter er Vild med dans-stjernen Mads Vad, der sammen med sin partner konkurrerede mod Julie Berthelsen, da hun deltog i dansekonkurrencen sidste år.

- Juhuuuuuu. Han gjorde det! Tillykke, Julie Berthelsen, skriver han efterfulgt af tre emojis - herunder et rødt hjerte, en forlovelsesring og en kyssende smiley.

Mere end 3000 af "Completely Fallen"-sangerindens følgere på det sociale medie Instagram har tilkendegivet, at de synes godt om sangerindens glædelige nyhed, mens kommentarerne også er tikket ind.

Julie Berthelsen, der blev landskendt i talentkonkurrencen "Popstars" i 2002, delte også den lykkelige nyhed på sin Instagram-profil.

Nyheden blev akkompagneret af en række billeder, hvor parret og sønnen, Casper, smilende viser forlovelsesringen frem.

- På det smukkeste sted her i Sardinien i den smukkeste bugt, skriver hun til billedet efterfulgt af hashtaggene "jeg sagde ja" og #forlovede".

Julie Berthelsen og håndboldspilleren mødte hinanden i 2008 i Tivoli i København. Sangerinden har tidligere fortalt til BT, at ingen af dem regnede med, at de skulle ende sammen.

- Ingen af os ledte efter en kæreste, vi kendte knap nok noget til hinanden, og så er han jo også seks år yngre end mig, sagde hun i 2010 til avisen.

Alligevel endte de med at udveksle telefonnumre, og der skulle ikke mange efterfølgende møder til, før parret var faldet pladask for hinanden.

I 2012 blev parret forældre til sønnen, Casper, mens familien blev udvidet med den lille pige, Sia, i 2015.

Se billedet af parret og forlovelsesringen her

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.