Endnu en tv-vært røg ud af Vild med dans

Fredag aften måtte sæsonens andet par tage afsked i "Vild med dans"

Fredag aften måtte sæsonens andet par tage afsked i "Vild med dans"
Tv-værten Adam Duvå Hall og danseren Mie Moltke måtte fredag aften forlade ”Vild med dans”. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

KØBENHAVN: Der blev danset samba, wienervals, jive og tango i fredagen udgave af "Vild med dans", hvor endnu et par måtte forlade konkurrencen.

Efter en omdans var det tv-værten Adam Duvå Hall og hans dansepartner, Mie Moltke, som trak det korteste strå, og parret måtte tage afsked med det populære underholdningsprogram.

De mødte Eurovision-vinderen Emmelie de Forest og danseren Frederik Nonnemann i omdans, men seerne valgte altså at stemme Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann videre til næste uges program.

Aftenens program var det tredje i denne sæson, og temaet var musicals. De 11 nydansere og deres professionelle dansepartnere var derfor på gulvet til musik fra musicals som "Chicago", "The Phantom of the Opera" og "West Side Story".

Skuespiller Simon Stenspil og hans professionelle dansepartner, Asta Bjórk Ivarsdottir, imponerede særligt dommerne med deres dans til Chicago-nummeret "Roxie", som de modtog point 25 for. Dermed var de det par, som fredag aften høstede flest point fra dommerbordet.

Sidste fredag måtte tv-vært og iværksætter Emil Thorup og hans dansepartner, Jenna Bagge, forlade programmet som de første.

Der er nu ti par tilbage i konkurrencen.

"Vild med dans" sendes fredag aften klokken 20.00 på TV2. Det er 15. sæson af programmet, som dette efterår bliver sendt på tv-kanalen.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.