Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Danmarks dyreste lejlighed solgt

En lejlighed på 287 kvadratmeter ved Nyhavn er den dyreste lejlighed nogensinde - salget falder i Aalborg

En lejlighed på 287 kvadratmeter ved Nyhavn er den dyreste lejlighed nogensinde - salget falder i Aalborg
En lejlighed lige over for Nyhavn er blevet solgt for det højeste beløb, der nogensinde er set. Arkivfoto: Benoit Tessier/Reuters

KØBENHAVN: Danmarks dyreste lejlighed nogensinde er blevet solgt i København til 28,5 millioner kroner.

Det skriver Boliga.

Lejligheden er i et nybygget liebhaver-kompleks på Krøyer Plads lige over for Nyhavn i det indre København.

Lejligheden er på 287 kvadratmeter og har desuden en terrasse og to private parkeringspladser. Den har udsigt ud over havnen.

- Vi har solgt flere andre lejligheder i byggeriet, så vi havde allerede nogen i vores køberkartotek, som lejligheden kunne være interessant for.

- Men det viste sig, at der faktisk var flere interesserede, siger ejendomsmægler Søren Heilesen fra Claus Borg & Partner, der har stået for salget, til Boliga.

Lejligheden blev udbudt til 28,5 millioner og var til salg i knap syv uger.

I Københavns nyeste bydel, Nordhavn, er der i løbet af de seneste år solgt flere lejligheder til priser mellem 20 og 27 millioner kroner.

Generelt set har salget af lejligheder i København og flere af de andre store byer været faldende på det seneste.

I tredje kvartal - juli, august og september - blev der samlet solgt 4441 ejerlejligheder i Danmark, hvilket er et fald på 14,3 procent over det seneste år.

Det viser salgstal fra boligsiden.dk, der blev offentliggjort onsdag.

Størst er faldet i Aalborg, hvor der er solgt 31,6 procent færre lejligheder, mens salget i København og omegn er dykket 20,8 procent.

I Odense og Aarhus er tilbagegangen på henholdsvis 16,2 og 11,6 procent.

Ifølge flere boligøkonomer er forklaringen blandt andet et generelt højt prisniveau, strammere låneregler og usikkerhed om fremtidens boligskatter.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.