Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Coop tilbagekalder madvare på grund af gas

Coop Frikadellepølse er solgt i flere butikker. Gasudvikling gør, at pakkerne puster sig op og er uegnet til forbrug

Coop Frikadellepølse er solgt i flere butikker. Gasudvikling gør, at pakkerne puster sig op og er uegnet til forbrug
Foto: Coop

DANMARK: En gasudvikling i Coop’s Frikadellepølse gør, at pakkerne puster sig op. Derfor tilbagekalder Coop Danmark torsdag varen.

Det oplyser Coop Danmark i en pressemeddelelse.

Varerne er solgt over hele landet i dagligvarebutikkerne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’ & LokalBrugsen samt Fakta, oplyser informationsdirektør i Coop Danmark Jens Juul Nielsen.

- Pakkerne bliver pustet op. Det ser ud ligesom, når man har pustet i en plastikpose, siger Jens Juul Nielsen.

- Det tyder på, at der er et forhøjet vækst af mikroorganismer i pølserne, det har vi reageret på og trukket dem tilbage.

Det drejer sig om Coop Frikadellepølser, der er holdbar til og med 28. august 2018. Det er henvendelser fra butikkerne, der har gjort Coop Danmark opmærksom på problemet.

- Vi har fået henvendelser fra butikkerne, om det fra er en kunde eller en medarbejder, ved jeg ikke. Men det er relativt fysisk tydeligt, derfor er det nemt at reagere på, siger han.

Coop Danmark råder forbrugere, der har købt pakkerne til at levere varen tilbage til butikken, hvor den er købt eller at kassere den.

Der er ifølge informationsdirektøren ikke påvist, at der er forhøjet vækst af mikroorganismer, men der er en tvivl omkring det.

- Hvis der er forhøjet mikroorganismer i det, så skal man ikke spise det. Og den tvivl er der, så man skal ikke spise dem, siger han.

Informationsdirektøren vil ikke oplyse de præcise mængder, som tilbagetrækningen omfatter.

Coop Danmark er i dialog med leverandøren fra Polen for at finde ud af, om det er noget galt.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.