Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Netflix bekræfter: Stranger Things vender tilbage med helt særlig karakter

Hitserien "Stranger Things" er i gang med at optage sæson fire, og Jim Hopper vender tilbage.

Hitserien "Stranger Things" er i gang med at optage sæson fire, og Jim Hopper vender tilbage.
Hitserien "Stranger Things" vender tilbage.

KØBENHAVN: Er han død? Er han i live? Er han taget til fange af russerne? Spørgsmålene var mange, da den hypede serie "Stranger Things" afsluttede sin tredje sæson.

Uvisheden om den elskede karakter Jim Hopper fik mange fans til at bide negle, men nu er der godt nyt fra Netflix.

- Vi er meget glade for officielt at kunne bekræfte, at produktionen af "Stranger Things 4" nu er undervejs – og endnu mere glade for at kunne offentliggøre Hoppers tilbagevenden, lyder det i en pressemeddelelse fra streamingtjenesten.

Men selv om Hopper er i live, er alt ikke fryd og gammen. I en lille teasertrailer afsløres det, at amerikaneren er meget langt fra Hawkins.

- Han sidder i fængsel langt hjemmefra i den snedækkede ødemark Kamchatka, hvor han vil møde farer i både menneskelig og … anden form. Samtidig, tilbage i byerne, begynder en ny rædsel at vise sig – noget, der længe har været begravet. Noget, der forbinder alting, lyder det i pressemeddelelsen, der er underskrevet af brødrene Duffer, der står bag serien.

De foregående tre sæsoner af "Stranger Things" har været en stor succes for Netflix, så der er noget at leve op til.

- Sæson fire former sig til at blive den største og mest skræmmende sæson hidtil, og vi kan slet ikke vente med at vise mere af serien. I mellemtiden – bed en bøn for amerikaneren, lyder det fra brødrene.

Det er endnu ikke afsløret, hvornår sæson fire får premiere.

Se hvordan det går Hopper i teasertraileren her: https://www.youtube.com/watch?v=fX55Y7Ez_os

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.