Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik Administrér samtykke

Mourinho benægter Inter-bud: Eriksen spiller lørdag

Christian Eriksen spiller for Tottenham lørdag, siger José Mourinho og fastslår, at der ikke er indløbet bud.

Christian Eriksen spiller for Tottenham lørdag, siger José Mourinho og fastslår, at der ikke er indløbet bud.
Christian Eriksen er blevet meldt på vej til Inter, men italienerne har endnu ikke budt på den danske midtbanespiller.

MILANO: Inter har endnu ikke afgivet et bud på Christian Eriksen.

Det siger José Mourinho, der er manager i Eriksens nuværende klub, Tottenham, efter at danskeren i den seneste uge er meldt på vej til det italienske tophold.

- Du må spørge agenten og Inter, for de ved mere end mig. Hvis de er selvsikre, er det fordi, de er klar til at afgive et bud, hvilket ikke er sket endnu, siger Mourinho ifølge Reuters på et pressemøde fredag.

Til Sky Sports sagde Inter sportsdirektør, Piero Ausilio, torsdag, at han har "tro på vores arbejde. Og ikke kun i forhold til de to spillere", hvilket henviser til Eriksen og Chelseas Olivier Giroud, som også skulle være på vej til klubben.

Mourinho slår dog fast, at Eriksen er med, når Tottenham møder Watford i Premier League lørdag, selv om han oplever, at danskerens tanker ikke udelukkende handler om Tottenham i øjeblikket.

- Han forsøger at gøre sit bedste, men det er normalt, at hans hjerne indtil 31. januar ikke er fuldt fokuseret.

- Folk har nu sagt nogle gange, at han spiller sin sidste kamp (for klubben, red.). Han spiller i morgen (lørdag), siger Mourinho.

Tidligere på ugen skrev The Guardian, at Inter har tilbudt Eriksen en fireårig kontrakt gældende fra sommer, hvor danskeren er kontraktfri.

Italienerne er ifølge avisen tilmed villige til at betale Tottenham ti millioner euro (74 millioner danske kroner) for at få Eriksen allerede i vinterens transfervindue, der lukker ved udgangen af måneden.

Tottenham skulle dog havde krævet det dobbelte for at slippe danskeren, der har været i klubben i seks et halvt år.

Tidligere på ugen lejede man midtbanespilleren Gedson Fernandes i Benfica, og han kan også komme i spil mod Watford.

- Uanset om han er i startopstillingen eller ej, vil han få en rolle på holdet i denne weekend. Når man får nye spillere i januar, er det typisk fordi man mangler. Og vi mangler, fastslår Mourinho.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.