LOL: Familiens hund ville også kælke med - og SÅ blev den kreativ

Her er en hund, der er særdeles opfindsom.

Her er en hund, der er særdeles opfindsom.
Foto: Kyoot Animals/YouTube.

LOL: Det er sjovt at lege i sne og ikke mindst at kælke. Sådan har mange børn og barnlige sjæle det. Og således var familien i videoen her på kælketur.

SE OGSÅ: 18 hunde som virkelig ku’ bruge en hånd

Det lignende en ganske almindelig af slagsen - lige indtil familiens hund besluttede sig for at være med. Men der findes som bekendt ikke kælke til hunde. Og måske derfor opfandt den en helt særlig kælkemetode.

SE OGSÅ: 10 hunde som irriterer katte med deres venskab

Det kan dog også være, at det bare kløede og kradsede i hundens underliv. Det melder historien intet om. Men sjovt ser det i hvert fald ud.

Se videoen herunder:

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.