Dømt for stalking: Se hans uhyggelige kidnapningsplan

En forbitret mand fra Horsens planlagde at kidnappe sin ekskæreste. Ransagning afslørede afskedsbrev til kvindens pårørende.

En forbitret mand fra Horsens planlagde at kidnappe sin ekskæreste. Ransagning afslørede afskedsbrev til kvindens pårørende.
Foto: Arkiv.

KRIMI: Det, der skulle have været en kærlighedshistorie, udviklede sig til et sandt mareridt for en kvinde i Horsens, da hun valgte at slå op med sin kæreste gennem et par år. Manden fra Horsens, som er midt i 30’erne, blev tirsdag idømt et års fængsel ved Retten i Horsens for chikane, trusler og en planlagt kidnapning, som heldigvis blev forpurret af politiet i tilsyneladende sidste øjeblik. Det skriver Lokalavisen.dkLÆS OGSÅ: Et liv i frygt: Stor stigning i antallet af sigtelser for stalkingAfslutningen af forholdet gjorde manden så forbitret, at han indledte en regulær forfølgelse af kvinden, hvor han blandt andet overvågede hende på hendes bopæl, Sideløbende afsendte han en storm af ubehagelige sms’er, mms’er og mails indeholdende forskellige trusler.Truslerne resulterede i et tilhold, som gør det strafbart at fortsætter forfølgelsen, men det havde ingen effekt på manden, som blev ved at chikanere kvinden. Kvinden meldte ham derfor på ny, hvilket fik politiet til at ransage hans hjem for at finde beviser.LÆS OGSÅ: Sådan genkender du en stalker og får hjælpHer gjorde politiet flere uhyggelige fund. Manden havde skrevet en huskeliste, hvor han blandt andet havde anført ”kniv, pistol, kontanter, tandbørster, T-shirt, [kvindens navn] og rensehud væske”. Desuden fandt politiet to afskedsbreve til både kvindens og mandens pårørende, samt to dokumenter, der var udformet som kontrakter, hvor kvinden skulle forpligte sig til at genoptage forholdet på nogle bestemte betingelser. Man fandt også en paintball-pistol og et sæt håndjern, ligesom det viste sig, at manden havde foretaget søgninger på nettet med ordlyd som ”straf frihedsberøvelse”, skriver Lokalavisen.dk.LÆS OGSÅ: Øjne i natten - næsten hver 10. har været udsat for stalkingManden blev herefter anholdt, og tirsdag modtag han sin dom, hvoraf et halvt år er betinget, oplyser Sydøstjyllands Politi til Lokalavisen.dk.

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.