Vild overraskelse: Dansk skuespillerpar skal giftes

Skuespiller Jens Sætter-Lassen har været på knæ for sin kæreste Neel Rønholt

Skuespiller Jens Sætter-Lassen har været på knæ for sin kæreste Neel Rønholt
Neel Rønholt og Jens Frederik Sætter-Lassen blev kærester, da de gik sammen på skuespilskolen. Scanpix/Camilla Rønde

DANMARK: Det unge danske skuespillerpar Neel Rønholt og Jens Frederik Sætter-Lassen skal giftes.

Det afslører Neel Rønholt søndag aften på sin Instagram-profil, hvor hun stolt og glad fremviser en fin forlovelsesring med lyserøde sten.

- Lige da jeg troede, weekenden ikke kunne blive bedre, skriver den 32-årige skuespillerinde til billedet, hvor hun med et hashtag gør det klart, at hun har svaret ja til kærestens frieri.

Skuespillerparret har tilbragt weekenden sammen på en romantisk weekendtur til Falkenberg Strandbad i Sverige, hvorfra Neel Rønholt har delt mange søde øjeblikke i løbet af weekenden.

Her har de blandt andet nydt spa-ophold, været ude at spise og gået ture i det kolde vejr. Og weekenden sluttede altså af på den mest romantiske vis.

Neel Rønholt, der blandt andet er kendt for at medvirke i TV2’s serie Badehotellet, og Jens Frederik Sætter-Lassen, der er søn af skuespiller Søren Sætter-Lassen og kendt fra den omdiskuterede serie 1864, har dannet par gennem flere år.

De blev i sin tid kærester på Statens Skuespillerskole, hvor de gik på samme hold. De to kender dog hinanden helt tilbage fra gymnasietiden.

Sammen har parret datteren Ellen, som de blev forældre til i i sommeren 2014.

Se billeder af Neel Rønholts ring her.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.