Kyllingesalat med æble og bladselleri

Hønsesalat med et solidt tvist.

Hønsesalat med et solidt tvist.

MAD: Sådan gør du
Skyl kyllingen, og kom den i en gryde med koldt vand. Bring det i kog, skum af, og tilsæt salt, peberkorn og laurbærblad. Kog kyllingen under låg i ca. 45 min., eller til den er så mør, at kødet falder fra benene. Afkøl den, pil kyllingen for skind og ben, og skær det reelle kyllingekød i passende stykker.
Rør mayonnaise og syrnet fløde sammen, smag godt til med karry, citronsaft, salt og peber. Vend æbletern, bladselleri samt cornichoner og kyllingekød i cremen, og stil salaten koldt, til den skal spises.
Pynt med frisk kørvel ved serveringen.
Salaten kan laves dagen i forvejen.

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.