Genkender du X Factor-Chili?: Her har du set hende før

Pressefoto: DR.

Har du fulgt med i årets udgave af X Factor, har du sandsynligvis oplevet lidt af et deja-vu.

For en af årets ni deltagere, som er gået videre til de eftertragtede liveshows, er i den grad trænet i at stå på en scene og synge for sin overlevelse i et dansk talentshow.

16-årige Chili, der er en af dommer Thomas Blachmans udvalgte unge talenter, har nemlig både medvirket i børne-tv-programmerne Voice Junior og MGP, før hun valgte at stille op i årets udgave af X Factor.

Og der er en hel speciel grund til, at den unge pige jagter medvirken i danske talentshows.

- Det lyder måske lidt mærkeligt, men jeg har egentlig brugt de her tre programmer lidt som et musikskole-ophold. Jeg tænker ikke så meget over, at det kommer i tv, afslører Chili.

Vil leve af musik

Det 16-årige sangtalent fra Kirke Hyllinge har fortsat ikke vænnet sig til at se sig selv på skærmen. I stedet tænker hun på sin medvirken som en lang musikalsk læringsproces.

- De første to ting har været mest for hyggens skyld. Det her er lidt mere seriøst. Men det er stadig mest for at få en oplevelse, suge nogle erfaringer til mig og blive bedre, lyder det fra gymnasieeleven, der drømmer om at leve af sin musik.

- Det er min ultimative drøm. At lave det musik, jeg har lyst til og ikke være styret af, hvad folk lytter til. Lige nu tager jeg det som en oplevelse, og så må vi se, hvad det fører til, fortæller Chili.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.