Farvel til kulden: Forårslignende vejr på vej

Kulden er blevet afløst af tiltrængte plusgrader, men regn, blæst og dis præger vejret i de kommende dage.

Kulden er blevet afløst af tiltrængte plusgrader, men regn, blæst og dis præger vejret i de kommende dage.
Arkivfoto: Scanpix.
INDLAND: Den hårde kulde har endelig forladt landet igen, og er nu blevet afløst af dansk vintervejr, som vejrmæssigt byder på en smule fra de fleste hylder.
Lige nu er hele landet stadig præget af diset vejr, regn og skyer på himlen, men der er dog gode muligheder for opklaring i løbet af dagen, fortæller Dan Nilsvall, vagthavende ved DMI, til Jubii.dk.LÆS OGSÅ: Kig nu op: Det dør du af i trafikken- Det er klassisk, kedeligt dansk vintervejr, vi kommer til at se over de næste par dage. Solen kan muligvis komme lidt igennem, men ellers vil det være gråt, ustadigt og blæsende i løbet af ugen. Vinden tiltager over de næste dage, og på fredag er der tilmed risiko for vindstød af stormstyrke, lyder det fra den vagthavende.LÆS OGSÅ: 41 beviser på, at dit kæledyr er helt ligeglad med dit privatlivDet positive er dog, at vi ikke får den hårde kulde fra sidste uge at se igen lige foreløbig - tværtimod får vi dagtemperaturer på mellem 5 og 10 grader.

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.