X Factor-favorit om rørt dommer: Det er overvældende

Hun har fået tårer frem i øjenkrogen på den ellers så hårde "X Factor"-dommer Thomas Blachman. Og den erfarne dommer har også adskillige gange lagt vægt på, hvor rørt han bliver, når Chili indtager "X Factor"-scenen.

Hun har fået tårer frem i øjenkrogen på den ellers så hårde "X Factor"-dommer Thomas Blachman. Og den erfarne dommer har også adskillige gange lagt vægt på, hvor rørt han bliver, når Chili indtager "X Factor"-scenen.
Foto: DR

Selv er den unge deltager overrasket over, hvor meget hendes optrædener kan påvirke folk omkring hende.

- Det er den fedeste følelse nogensinde at vide, at man kan røre andre, og det er også noget, der falder mig naturligt. Men jeg bliver også overrasket, hver gang jeg får sådan en reaktion, siger Chili.

Hun fortæller, at Thomas Blachman til tider også bliver rørt af hendes sang, når de står i øvelokalet, selv om det mest sker, når hun står på scenen badet i rampelys og melankolske toner.

Lidt overvældende

Og når der bliver sat skub i følelserne hos Thomas Blachman, kan det også rykke til den unge sangerindes følelser.

- Jeg bliver rigtig glad, fordi jeg ved, at jeg gør et eller andet rigtigt. Man kan bare se det på ham. Det siger mere end ord at se hans reaktion. Men jeg bliver også selv lidt overvældet af, at jeg har kunnet røre Blachman og andre, siger Chili og uddyber:

- Fordi jeg er ikke rigtig selv klar over, hvad jeg gør. Det er bare sådan noget, jeg gør.

Fredag får Chili igen mulighed for at lokke tårer frem hos dommerne og mentor Thomas Blachman, når hun skal optræde med nummeret "Video Games" af sangerinden Lana Del Rey.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.