X Factor-duo før liveshow: Vi skruer lidt ned for charmen

Pressefoto: DR.

Duoen Ladies With Attitude kan med rette siges at være dette års energibomber i X Factor-regi.

Men de to efterskoleveninder Zara, 17, og Allen, 18, deler vandene, når de vælter ind med deres "girl power" og "ned med Janteloven"-attitude.

Under duoens audition kaldte dommer Thomas Blachman de to piger for "iltre og fjantede", og også andre er kommet med lignende reaktioner på Zara og Allens energiniveau.

Derfor er det da også et par ændrede piger, der går på scenen ved årets første X Factor-liveshow fredag.

- Vi har læst alle kommentarerne på Facebook, og vi ved nu, hvad seerne vil have. Så vi kommer til at ændre os lidt på scenen. Vi har tænkt os at skrue lidt ned for charmen, fortæller Zara forud for fredagens liveshow.

Glæder sig til reaktionen

Ifølge de to piger, der mødte hinanden på efterskolen i 2014 og har sunget sammen siden, er det især på sociale medier, at folk har kommenteret deres karakteristiske personligheder.

- Vi har fået en del negative kommentarer, og det har været meget Jantelovs-agtigt. Vi er meget energiske hele tiden, og det har vi måske bare tænkt os at skrue lidt ned for, siger Zara.

De to piger kan dog næsten ikke vente med at skulle synge live foran tusindvis af tv-seere fredag aften og få flere reaktioner på deres optræden.

- Nu ved vi jo, hvad Mette og de andre dommere synes om os. Men jeg glæder mig til at se, hvad seernes reaktioner bliver på, hvad vi kan ud over det, som er blevet optaget for flere måneder siden, lyder det fra Zara.

Årets første X Factor-liveshow løber af stablen 17. februar kl. 20.00.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.