Vokseværk og vægttab

BMW klar til at præsentere anden generation af SUV-modellen X4 på den internationale udstilling i Geneve

BMW klar til at præsentere anden generation af SUV-modellen X4 på den internationale udstilling i Geneve
Den ny SUV er op mod 10 cm længere end forgængeren, men er til gengæld en smule lavere.
BMW klar til at præsentere anden generation af SUV-modellen X4 på den internationale udstilling i Geneve
BMW X4, der lanceres i Danmark i juli, fås med tre forskellige benzinmotorer og et tilsvarende antal dieselmaskiner.
BMW klar til at præsentere anden generation af SUV-modellen X4 på den internationale udstilling i Geneve
Standard på alle modeller er ottetrins automatgear Steptronic.

DANMARK: Priser og præstationer har den danske BMW importør endnu ikke oplyst noget om, men det er også først om knap en tre ugers tid, der er verdenspremiere på BMW X4 på den internationale biludstilling i Geneve.

Men i ugens løb afslørede importøren dog en række detaljer på den ny SUV-model, der følger i hjulsporene på BMWs anden store X-nyhed i år, nemlig den ny X2. Det gælder bl. a. oplysninger om bilens dimensioner.

Den ny X4, der er anden 2. generation af modellen, har haft vokseværk men samtidig smidt nogle kg. Den er trods større ydre mål 50 kg lettere i forhold til 1. generation, mens længden til gengæld er øget 8,1 cm og bredden 3,7 cm.

Desuden er akselafstanden øget med 5,4 cm, hvilket sammen med den større længe har givet mulighed for at forbedre benpladsen bagi med næsten tre cm.

Bagagerummet rummer 525 liter, og kan udvides til 1430 liter med de tre sæder bagi lagt ned.

Firhjulstræk er standard

Der kan vælges mellem tre benzin- og tre dieselmotorer med hestekræfter fra 184 til 360. Standard på alle modeller er ottetrins automatgear Steptronic og BMW xDrive firhjulstræk.

Lanceringen af den ny BMW X4 betyder samtidig goddag til to nye topmodeller, nemlig X4 M40i med 360 hk og M40d med 326 hk.

BMW-vanen tro bliver der rig mulighed for individualisering med xLine, M Sport X og M Sportspakken, ligesom der for første gang kan vælges udstyr fra BMW Individual.

Når det gælder design, adskiller den ny generation sig fra den hidtidige model med et mere markant og dynamisk look og på sikkerhedssiden er der sket yderligere forbedringer, idet rækken af komfort- og sikkerhedssystemer er udvidet.

Ny generation fartpilot

Det gælder eksempelvis Driving Assistant Plus-pakke, som inkluderer nyeste generation af den aktive fartpilot med start-/stopfunktion, advarsel for vognbaneskift og sidekollisions-advarsel.

En anden udstyrsdetalje er BMW ConnectedDrive, som giver mulighed for omfattende assistance i forbindelse med den personlige planlægning, herunder Real Time Traffic Information og Concierge Service.

BMW-nyheden produceres på fabrikken i South Carolina i USA. Samme sted som BMWs øvrige SUV’ere bygges, nemlig X2, X3, X5, X6 og den kommende BMW X7.

Den ny X4 får dansk premiere i juli.

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.