Utroligt! Kat spiller duet på klaver med sin ejer

Se videoen! Katten Nora er verdens bedste pianist med pels og fire ben

Se videoen! Katten Nora er verdens bedste pianist med pels og fire ben
Foto: Youtube

UDLAND: Betsy Alexander er den stolte ejer af en helt særlig kat. For hvor de fleste af de pelsede kæledyr nok ville gå forbi klaveret i hjemmet, så hopper Nora gladeligt op på skammelen foran instrumentet og placerer poterne på tangenterne.

Ikke en tilfældighed

Det er nok ikke et tilfælde, at katten Nora er så begejstret for klaverspil. Ejeren Betsy er selv pianist og underviser, og derfor er hele hjemmet også fyldt med tangenter, som katten kan give den gas på. Alligevel kom det som lidt af en overraskelse for ejeren, da hendes kat begyndte at udvise interesse for musik.

Se videoen

Her kan du møde katten Nora og hendes familie og ikke mindst, kan du se katten folde sig ud og spille duet med sin ejer.

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.