Udskældt sangerindes Walk of Fame-stjerne vandaliseret

Foto: Scanpix/REUTERS/Stephanie Keith.

Hollywood Walk of Fame er en velbesøgt turistattraktion, hvor verdens mest berømte kendisser er blevet hædret med en stjerne i fortorvet.

Sangerinden Mariah Carey har siden 2015 haft sin stjerne cementeret i den berømte gade i Los Angeles.

Nu har ukendte gerningsmænd dog valgt at vandalisere "All I Want For Christmas Is You"-musikerens stjerne ved at skrive på den.

Det skriver det amerikanske medie E! News.

På stjernen har gerningsmænd skrevet et spørgsmålstegn ved slutningen af 46-årige Mariah Careys navn.

Ifølge E! News er stjernen dog allerede blevet repareret til en pris af 1500 dollars, som svarer til 10.500 danske kroner.

Politiet i Los Angles jagter gerningsmanden, som står bag hærværket.

Ikke problemfrit for sangerinden

2017 har langtfra været et problemfrit år for "When You Belive"-kunstneren.

Nytårsaften gav Mariah Carey nemlig en tåkrummende optræden på Times Square i New York, hvor hun havde flere lydproblemer og glemte at synge med på et playbacknummer.

Efter nytårsbommerten forklarede sangfuglen til Entertainment Weekly, at koncertfloppet vil have betydning for, hvem hun fremadrettet vil stole på.

- Det stopper mig ikke fra at lave et liveevent i fremtiden. Men det får mig til at stole mindre på at bruge nogen, der ikke er fra mit eget team, sagde Mariah Carey til Entertainment Weekly.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.