Susanne Biers mand: Hun pukler mere end nogen anden

Arkivfoto: Scanpix.

Den danske instruktør Susanne Bier er "talk of the town" efter Golden Globe-uddelingen natten til søndag, hvor hendes tv-serie The Night Manager vandt ikke mindre end tre statuetter.

Så da hendes ægtemand, musicalproducenten Jesper Winge Leisner, mandag kunne præsentere holdet, der skal forløse musikteater-versionen af Susanne Biers drama Efter Brylluppet, der skal spille på Betty Nansen-teatret til efteråret, var det med et ekstra stort smil.

I nat fik han en opringning fra sin kone, og der var i den grad jubel i den anden ende af røret, da hun kunne fortælle om priserne, afslører han.

- Hun var så lykkelig og glad og helt enormt stolt, fortæller Jesper Winge Leisner.

- Det første, hun sagde, da hun ringede, var "har du set, hvor flot min kjole er!", siger Jesper Winge Leisner med et grin.

Susanne Bier var i aftenens anledning trukket i en Jesper Høvring-kjole, og iført den kunne hun fra salen se, hvordan ikke mindre end tre af de skuespillere, hun har instrueret i serien, måtte på podiet for at hente statuetter.

Dermed blev The Night Manager den mest vindende tv-produktion ved uddelingen, og det er noget af et skulderklap for den danske instruktør, der blandt andet har arbejdet med skuespillerne Hugh Laurie og Tom Hiddleston i serien.

Bier kan noget exceptionelt

De modtog begge en statuette, og takkede fra scenen for hendes arbejde, men i følge hendes mand kan Bier da også noget helt exceptionelt.

- Hun er altid meget fokuseret på, at skuespillernes præstationer skal virke ægte og at tingene skal fremstå sådan, at man glemmer, det er fiktion, fortæller Jesper Winge Leisner.

Men succesen kommer ikke af sig selv. For Susanne Bier er det hårdt arbejde.

- Jeg tror ikke folk er helt klar over, hvor flittig hun egentlig er. Hun er virkelig en arbejdshest, og hun slider og pukler med det. Hun er hård ved sig selv, fordi hun aldrig stiller sig tilfreds. Så jeg synes, det er så skønt for hende, at hun nu får den glæde, siger han.

Selv om prisuddelingen er overstået, er Susanne Bier dog ikke på vej hjem fra Los Angeles. Hun har nemlig flere projekter i gang i millionbyen, afslører hendes mand.

- Hun går til møder og snakker og er ved at afklare en masse ting, siger han.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.