Subaru bedst med gensalgs-værdi

Udover boxer-motorer er Subaru også kendt for firhjulstræk som standard på alle modeller.

Høj gensalgsværdi er af afgørende betydning for en god biløkonomi. Et af de mærker, der kan prale med netop det, har gennem mange år været Subaru, hvilket det japanske mærke netop har fået nyt bevis for.

Den canadiske Automotive Lease Guide (ALG) har således udnævnt Subaru til bedste mærke, når det gælder restværdi. Det er første gang, at ét bestemt mærke har fået denne udmærkelse. Den nystiftede pris tildeles Subaru, da såvel Subaru XV, Impreza, WRX STI og Outback holder en højere brugtbilsværdi i forhold til andre modeller i de respektive klasser.

Som en ekstra bonus har den kendte Kelley Blue Book peget på Subaru XV som den bilmodel, det har kostet mindst at eje over en femårig periode.

- Langt den vigtigste post i biløkonomi er værdiforringelsen, og her taler statistikken sit tydelige sprog: Subaru holder sin værdi godt, og det er rart at få bekræftet, at det ikke kun gælder her på vores breddegrader, fastslår Niels Thaning, den danske salgsdirektør for Subaru Nordic.

Det japanske mærke er kendt for sine boxer-motorer, som har ligget i alle modeller siden 1958, da den første Subaru 360 kørte af samlebåndet. Og udover den specielle motortype er firhjulstræk på alle modeller også blevet synonymt for det japanske mærke.

Subarus modelprogram består af Impreza, Legacy, Outback, Forester, STI, XV, BRZ og Tribeca.

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.