Silas og Johannes er blevet forældre til en lille dreng

Foto: Alloverpress.dk

- Lørdag kl. 19.53 blev 4 til 5 da dette lille vidunder kom til verden. 52 lang og 4100 g stor. Indtil videre bliver han kaldt for baby Bob og er nem og fin! Alle har det godt og en hvis storesøster er meget stolt, og jeg er meget på toppen og forelsket i min familie.

Sådan skriver danseren Silas Holst på sin Instagram-profil og afslører dermed, at han, ægtemanden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf igen er blevet forældre.

Sammen har de i forvejen datteren Maggie My, og nu er regnbuefamilien altså blevet en lille dreng rigere.

Johannes Nymark, der sidste år vandt melodigrandprix med gruppen Lighthouse X har ligeledes delt et billede og en besked på mediet.

- Bliver "nødt" til lige at dele min glæde og stolthed. Lørdag aften efter prøver på teatret kom den lille fyr til verden. Helt udramatisk og lykkeligt, skriver Johannes Nymark.

- Moren (Louise Mahnkopf, red.) er nok det sejeste menneske, jeg nogensinde har kendt. Så sej og udholdende både til fødsel, men også som mor og "partner in life/crime".

En stor basse

- Jeg er så fuld af beundring og lykkelig for at mine to børn har så fantastisk en mor!!!! Alle har det godt og vi nyder at lære ham at kende (navnet lader vente på sig). En stor basse på 4142g er kommet for at blive, skriver han.

De tre forældre har tidligere inviteret danskerne med helt ind i privaten i tv-programmet Silas - Mig, min mand og min kone, men den mulighed får nysgerrige seere formentligt ikke denne gang.

- Ham her holder vi for os selv, skrev både Johannes Nymark og Silas Holst i hvert fald i et hashtag, da de i sin tid delte skanningsbilledet af den lille purk.

Silas Holst er kendt fra tv-programmet Vild med dans, som han deltog i som professionel danser. I 2012 forlod han dansekonkurrencen, fordi han havde for travlt med sin musicalkarriere.

Se billedet af den lille her:

https://www.instagram.com/p/BPHqJEaAfDn/?taken-by=silasholst

https://www.instagram.com/p/BPHqExDgN9o/?taken-by=joe_ny

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.