Prins og hjerteknuser kastede glans over rød løber

Torsdag aften kastede prins Harry glans over verdenspremieren på "Dunkirk", hvor han blandt andre hilste på sangeren Harry Styles, som har en rolle i filmen.

Torsdag aften kastede prins Harry glans over verdenspremieren på "Dunkirk", hvor han blandt andre hilste på sangeren Harry Styles, som har en rolle i filmen.
Pressefoto

Underholdning: Det skriver blandt andet Hello! Magazine.

Krigsfilmen er den virkelige fortælling om evakueringen af allierede tropper fra stranden i Dunkirk i Frankrig under Anden Verdenskrig.

På rollelisten er etablerede britiske filmstjerner som Tom Hardy og Mark Rylance, mens One Direction-idolet Harry Styles debuterer i sin første filmrolle.

Inden verdenspremieren, som fandt sted i Odeon Cinema Leicester Square i London, mødte prins Harry soldaterveteraner, som har tjent under Anden Verdenskrig.

Det skete til en reception på Kensington Palace, der ligger i hjertet af den engelske hovedstad.

Håber filmen rammer

Det britiske kongehus har delt et billede af samtalen, hvor prins Harry, der selv har gjort tjeneste i Afghanistan, lytter til Dunkirk-veteranernes fortællinger.

Under mødet sagde prinsen ifølge Hello! Magazine, at han håbede, filmen skildrede deres historie så godt som muligt.

- Jeg håber, filmen rammer historien så præcist som muligt og giver alle en lille oplevelse af, hvordan det var for jer, sagde han ifølge mediet.

Filmen får dansk premiere den 20. juli.

Se billedet her: https://www.instagram.com/p/BWf_-1JAvC8/?taken-by=kensingtonroyal

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.