Pilou Asbæk lover mere ondskab i ny sæson af Game of Thrones

Med kynisme og koldblodig brutalitet slagter de hinanden på kryds og tværs i hitserien "Game of Thrones", og syvende sæson bliver ingen undtagelse

Med kynisme og koldblodig brutalitet slagter de hinanden på kryds og tværs i hitserien "Game of Thrones", og syvende sæson bliver ingen undtagelse
Arkivfoto: Ian Dagnall / Alamy/All Over Press

DANMARK: Det fortæller Pilou Asbæk, der spiller rollen som Euron Greyjoy i successerien, til Empire Magazine ifølge det britiske internetmedie Joe.co.uk.

Han garanterer, at den kommende sæson af "Game of Thrones" endnu engang vil byde på ondskab i sin reneste form. Særligt har han arbejdet på sin egen karakters brutale sider.

- De psykopater, jeg er stødt på, har så mange forskellige sider. Så i hver scene, jeg har spillet Euron, har jeg valgt en ny ting, jeg vil vise. I denne scene vil jeg være charmerende. I denne scene vil jeg være en krænker. I denne scene vil jeg slå nogen ihjel, forklarer Asbæk til mediet.

Koldblodige karakterer

I rollen som Euron Greyjoy tager Pilou Asbæk dermed kampen op med karakteren Ramsay Bolton om at være en af seriens mest koldblodige karakterer.

Karakteren Ramsay Bolton, der spilles af Iwan Rheon, er i "Game of Thrones" blevet kendt for blandt andet at skamfere sine ofre og servere dem for sine hunde.

- Efter denne sæson kommer Ramsay til at ligne et lille barn, lover Pilou Asbæk, der ud over "Game of Thrones", også er kendt fra serier og film som "1864" og "Kapringen".

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.