Oplevelsesmesse for veteranbilfolket

Verdens ældste Triumph TR2 ?udstilles i Fredericia.

Bilmesse & Brugtmarked er overskriften, når Messecentret i Fredericia i den kommende weekend danner ramme om det årlige mekka for bilnørder og veteranbilelskere. Men det er ingenlunde kun en salgsmesse - det er i høj grad også en oplevelsesmesse, konstaterer manden bag messen, Hans Pedersen.

28.000 kvadratmeter er fyldt op. Først og fremmest med biler men også gamle motorcykler og knallerter - og stumper til køretøjerne.

Du kan prøve forskellige køretøjer

Blandt bilerne er der adskillige sjældne køretøjer. Det gælder eksempelvis verdens ældste Triumph TR2.

Efter en start med to håndbyggede eksemplarer blev bilen, der står i Fredericia, sendt fra samlebåndet i Coventry i England som blot nr. tre i rækken - med stelnummer 5. Men eftersom nummer et og to fra samlebåndet ikke længere eksisterer, må bilen med stelnummeret 5 tilskrives æren at være verdens ældste Triumph TR2.

Ikke færre end 40 mærkeklubber er repræsenteret i Fredericia med biler, motorcykler, knallerter ja sågar også traktorer.

Vil man ikke nøjes med at kigge eller købe, er der om søndagen tilbud om forskellige aktiviteter på Køreteknisk Anlæg lige bag ved messecentret, hvor man kan få en tur i et specielt køretøj for 100 kroner. Overskuddet går til velgørende formål.

Hvad tænker du...?

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.