Nyt sporty power-par: Wozniacki scorer basketstjerne

Foto: All Over Press

Valentinsdag står i den grad i kærlighedens tegn - og det gælder især for den danske tennis-darling Caroline Wozniacki.

Den 26-årige tennisspiller har nemlig fået sig en ny kæreste, skriver Ekstra Bladet.

Tidligere på dagen løftede Caroline Wozniacki selv delvis sløret for, at hun nu danner par med NBA-profilen David Lee, da hun på sin Instagram-profil delte et billede af sig selv med en stor buket roser og teksten:

- Glædelig Valentinsdag alle sammen. Jeg er en heldig pige. Tak, @dlee042 (David Lees profil på Instagram, red.).

Men det er tennis-talentets bror, Patrick Wozniacki, der nu for alvor har afsløret lillesøsterens nye kærlighedsforhold over for Ekstra Bladet.

Sendte sms

Han hilste første gang på David Lee under US Open i efteråret.

- Dengang blev han ikke præsenteret som en kæreste. Det gjorde han først i starten af januar i år, da Caroline sendte mig en sms. Så det er ret nyt for mig. Jeg tror, det er rigtigt godt, siger Patrick Wozniacki til Ekstra Bladet.

Broderen har kun rosende ord til overs for David Lee, der til dagligt spiller for NBA-klubben San Antonio Spurs, som han over for mediet beskriver som "en flink fyr med hovedet på det rette sted".

Caroline Wozniackis kærlighedsliv har med offentlige øjne stået forholdsvis stille, siden hun i 2014 blev droppet af sin forlovede, den irske golfspiller Rory McIlroy.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.