Nye leasingregler ændrer kun lidt hos Opel

Samme månedspris, men lidt højere førstegangsydelse på en insignia

Samme månedspris, men lidt højere førstegangsydelse på en insignia
Ny Opel Insignia kan privatleases for 3695 kr. pr. måned med 15.000 kilometers kørsel om året.

LEASING: Stramningen af leasingreglerne i forbindelse med regeringens omlægning af bilafgifterne gav bilbranchen udfordringer med fortsat at kunne tilbyde kunderne billige leasingbiler.

Eksempelvis har Opel således ikke i flere uger haft privatleasing på programmet, men nu kan importøren løfte sløret for de nye priser, der omfatter det meste af modelprogrammet - fra Corsa til Insignia.

Små prisforskelle

Det er i mange tilfælde lykkes at fastholde prisniveauet fra før de nye regler, så det for eksempel stadig er muligt at køre Insignia for 3695 kr. pr. måned dog med 5000 kr. mere i førstegangsydelse, så man nu skal betale 14.995 kr.

Astra priserne er stort set også de samme som før og med samme udbetaling på 4995 kr.

På visse modeller er ydelsen endda faldet. Det gælder for eksempel en af de mest populære privatleasingbiler Astra Sports Tourer med 1,4T benzinmotor på 150 hk, der nu koster 3495 kr. pr. måned mod tidligere 3695 kr.

SUV-nyhederne Crossland X og Grandland X er også kommet med i programmet for privatleasing. Sidstnævnte kan privatleases for 3795 kr. pr. måned, og den mindre Crossland X for 2395 kr. pr. måned.

Ydelserne er beregnet på 15.000 km årlig kørsel over tre år.

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.