Nickelback spiller på dansk festival

Det canadiske band lægger vejen forbi Jelling Musikfestival på deres europaturné.

Det canadiske band lægger vejen forbi Jelling Musikfestival på deres europaturné.
Foto: Scanpix/Eduardo Munoz Alvarez

De er kendt for hits som "How You Remind Me" og "Photograph", men også for at være et band mange har stærke følelser omkring.

Nu kommer canadiske Nickelback til Danmark. De lægger nemlig vejen forbi Jelling Musikfestival, der foregår fra den 24-27. maj 2018. Det skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Har mindeværdige oplevelser fra Europa

- Vi glæder os til at vende tilbage og spille i Europa. Koncerterne her er altid nogle af de mest mindeværdige, og den energi, vores europæiske venner medbringer, er smittende. Dette er - uden sammenligning - vores største og bedste produktion nogensinde, og vi er klar til at holde en kæmpe fest, siger forsanger Chad Kroeger i pressemeddelelsen.

Ifølge Jelling Musikfestival har Nickelback gennem de seneste ti år været et af de suverænt mest efterspurgte bands blandt festivalens gæster.

Jelling Musikfestival kan fejre 30 års jubilæum i 2018.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.