Mia takker X Factor: Far og jeg har fundet hinanden

Pressefoto: DR.

15-årige Mia fra Ølsted efterlod våde øjne hos dommere og publikum, da hun sang sig videre i X Factor med en personlig sang til sin far under årets Five Chair Challenge.

Men faktisk var det noget af en prøvelse for den unge sangskriver at overraske sin far Brian med sangen.

- Jeg var rigtig bange for at kigge på ham, for var jeg nu gået over grænsen. Det handlede jo om vores privatliv. Men jeg kan huske, at jeg kiggede ned på ham en enkelt gang og kunne se tårerne. Det turde jeg ikke blive ved med, fortæller Mia om oplevelsen.

Mias sang, der handlede om farens turbulente forhold til en ekskæreste, indeholdt nemlig samtidig et budskab til ham.

Det er ubeskriveligt

- Der var mange op- og nedture og skænderier. De gik fra hinanden men ville gerne kæmpe for kærligheden. Sangen var en måde at sige til ham, at det altså også var svært for de børn, der var involveret i det, forklarer Mia.

Men den ydmyge pige på ukulelen har fået andet end tårer ud af at synge for sin far. Mias optræden har nemlig samtidig bragt far og datter tættere sammen.

- X Factor har gjort, at min far og jeg har fundet vores ting. Det har knyttet os sammen. Det er totalt ubeskriveligt. Vi er virkelig blevet tætte og kan snakke om ting, som jeg måske ikke tror, andre kan snakke med deres fædre om, fortæller Mia, som nu er gået hele vejen til X Factors første liveshow, der løber af stablen fredag klokken 20.00.

Her får den unge sangskriver dog ikke mulighed for at spille nogle af sine egne numre.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.