Margrethe pynter slottet med hjemmelavede dekorationer

Den danske regent er kendt for at udfolde sig kreativt, og det kommer også til udtryk i julepyntet, som er sat op på Marselisborg Slot.

Den danske regent er kendt for at udfolde sig kreativt, og det kommer også til udtryk i julepyntet, som er sat op på Marselisborg Slot.
Foto: Scanpix/Sarah Christine Nørgaard

Dronning Margrethe fejrer i år jul på Marselisborg Slot sammen med prins Henrik, og den royale aarhusianske residens er pyntet op til højtiden med hjemmelavede dekorationer.

Det fremgår af et billede, som det danske kongehus har delt på sin officielle Instagram-side.

Her ses to guirlander med blomster og bånd i forskellige blå nuancer, som er sat op omkring et billede.

- I Den blå spisestue på Marselisborg Slot har Hendes Majestæt Dronningen lavet juledekorationer, der omkranser billedet "Færøske fugle", der var en gave til dronningen fra Færøernes lagting og landsstyre i forbindelse med regeringsjubilæet i 2012, tilføjer kongehuset.

Viser julen frem på de sociale medier

Det danske kongehus har på Instagram gennem december vist flere billeder frem af hjemmelavede juledekorationer udført af dronning Margrethe.

Blandt andet et julehjerte til juletræet, et broderet vægophæng med plads til 24 pakkekalendergaver og et broderet motiv af en gåsesteg på juledugen.

Dronning Margrethe og prins Henrik holder i år jul på Marselisborg Slot uden børn og børnebørn, oplyste kongehuset i slutningen af november.

Kronprinsparret drager til kronprinsesse Marys fødeland, Australien, sammen med parrets fire børn: Prins Christian på 12, 10-årige prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine, der fylder 7 år den 8. januar.

Prins Joachim og prinsesse Marie holder også jul i udlandet, men det er ikke oplyst, hvor parret og deres to fælles børn, prins Henrik på otte og femårige prinsesse Athena, fejrer højtiden.

Prins Joachims to ældste børn, prins Nikolai på 18 år og 15-årige prins Felix, skal fejre jul hos deres mor, grevinde Alexandra.

Se billedet her: www.instagram.com/p/BcZRNJdnIX6/?taken-by=detdanskekongehus

/ritzau/

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.