Mads Mikkelsen indtager tegneseriemesse i Saudi-Arabien

Foto: Independent/insight media.

Mads Mikkelsen indtager Saudi-Arabien, når det mellemøstlige land afholder sin første udgave af tegneseriemessen Comic Con fra 16. til 18. februar i den saudiarabiske kystby Jeddah.

Det annoncerer tegneseriemessen på sin officielle hjemmeside.

Den 51-årige skuespiller deltager på messens sidste dag, hvor han blandt andet skal være med i en paneldebat om forskellige emner inden for netop tegneserier, videospil og produktion.

Her vil publikum også få mulighed for at stille den danske skuespiller spørgsmål.

Et af messens hovednavne

Mads Mikkelsen har blandt andet medvirket "Doctor Strange", som er en del af Marvel-universet, der har udgivet et hav af tegneserier.

Derfor er den danske skuespiller et af tegneseriemessens hovednavne.

Også "Game of Thrones"-stjernen Charles Dance og "Breaking Bad"-skuespilleren Giancarlo Esposito deltager i paneldebatter i løbet af den saudiarabiske udgave af Comic Con.

Foruden paneldebatterne rummer tegneseriemessen også alle mulige forskellige fremvisninger og arrangementer inden for blandt andet netop tegneserier, men også videospil og bøger.

Comic Con blev afholdt for første gang i San Diego i den amerikanske delstat Californien i 1970.

Siden er tegneseriemessen blevet en årlig tilbagevendende begivenhed flere steder i verden.

/ritzau/FOKUS

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.