Lisa Nilsson fejrer jubilæum med fire danske koncerter

Nilsson lægger til efteråret vejen forbi fire danske byer i anledning af jubilæet for sit tredje album.

Nilsson lægger til efteråret vejen forbi fire danske byer i anledning af jubilæet for sit tredje album.
Foto: Thomas Lekfeldt

Den svenske sangerinde Lisa Nilsson har i år 25-års jubilæum med albummet "Himlen runt hörnet", og det markerer hun med fire jubilæumskoncerter.

De fire koncerter vil finde sted i Danmark i september, fremgår det af en pressemeddelelse.

47-årige Lisa Nilsson glæder sig til at optræde med sangene fra albummet.

Genhør med gamle sange

- Nogle af sangene har jeg ikke spillet siden midten af 90’erne. Det bliver spændende at se, hvordan teksterne lander i mig nu, når jeg vender tilbage til et album, der betød så meget for mig og for andre, siger hun i meddelelsen.

Lisa Nilsson slog for alvor igennem i Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album, "Himlen runt hörnet", og hun har også sunget titelmelodien til Hella Joofs film "En kort, en lang".

De fire danske jubilæumskoncerter vil finde sted i Greve, Aalborg, Aarhus og København.

/ritzau/

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.