Leasingfidus hitter som aldrig før

Leasingkunder hos Gomore kan leje deres bil ud, og det er populært

Leasingkunder hos Gomore kan leje deres bil ud, og det er populært
Arkivfoto

Siden 2014 har det været muligt at lease en bil og samtidig få lov at leje den ud via samkørselstjenesten Gomore.

Og det vælger flere og flere at gøre. Gomore har i dag cirka 2000 leasingbiler på gaden målt i mod omkring 1100 af starten af 2016.

Interessen er stigende

Tiltaget er skabt i samarbejde med et af Europas største leasingselskaber, LeasePlan, og de er de eneste i Danmark, der tillader, at leasingkunderne lejer bilen ud.

- Bor du et sted, hvor der er efterspørgsel og er du villig til at undvære din bil i de populære tidspunkter som weekender, så er der basis for et rigtig fint tilskud til leasingudgifterne, lyder det fra afdelingschef i FDM Torben Lund Kudsk.

Generelt er interessen for leasing stigende i Danmark, og det skyldes det nuværende afgiftssystem, forklarer afdelingschefen.

- Hele leasingbranchen i Danmark er drevet af en uensartet afgift for private bilejere og leasingselskaber. Det udnytter selskaberne, og det er de selvfølgelig i deres gode ret til.

Hvad tænker du...?

Mere fra forsiden

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.